Whiskey

Glencadam 10yo Higland Single Malt

Sinds 1825 produceert Glencadam zijn delicate Single Malt Scotch Whisky op traditionele wijze, zonder filtering, op hogere alcoholsterkte en zonder toevoeging van kleurstoffen. Zo komt de fruitige frisse stijl van Glencadam op natuurlijke wijze tot zijn recht.

Prijs €36,99,- 0.7L

Glencadam Orgin

Voor Glencadam Origin 1825 is een speciale selectie van vaten gebruikt: het rijpingsproces heeft plaatsgehad in ‘American white-oak bourbon barrels’ en de finishing in Spaanse Oloroso Sherry vaten.

Prijs €26,99,- 0,7L

Glenglassaugh Revival

De eerste single malt van de gerenoveerd Glenglassaugh distilleerderij. De Glenglassaugh “Revival” is gerijpt in een combinatie van first- en refill vaten. 6 maanden gefinisht in Oloroso sherry vaten.

Prijs €34,99-, 0,7 Ltr

Inchmoan 12yo Single Malt Scoth Whiskey-Peated

Een mooie amber kleurige Schotse Whisky, de Inchmoan is uit de Island Collection en een non chill-filtered peated whisky met een rokerige finish. Deze whisky is een combinatie van twee verschillende stills, de zwanenhals en rechte still zijn hiervoor gebruikt. Het is een whisky met een rokerig karakter met een kruidige toon. Gerijpt in Amerikaans eikenhout en refill bourbon vaten die hem de zoetheid geeft van vanille dat gewaardeerd wordt bij dit product. 

Prijs €42,99,- 0.7 LtrNieuwsbrief

Op de hoogte blijven door middel van onze nieuwsbrief?.

Klik hier op deze beveiligde link om u in te schrijven