Evenementen

Marzadro Proeverij Donderdag 6 september 2018:

In september starten we, na de vakantie,  weer met proeverijen op de eerste donderdag avond van de maand. In september, op de 6e om precies te zijn, komt de Firma Marzadro bij ons in de kelder op bezoek. Zij zijn de grappa specialist maar ook importeur van een klein mooi wijnhuis bij het Gardameer en producent van een lekkere limoncello en likeuren.

Mattia Maurina van Marzadro is onze gastspreker en zal de nadruk leggen op de grappa’s. Ook de limoncello en wellicht een van hun wijnen worden geproefd. De avond zal grotendeels in het Engels plaatsvinden.

We starten de avond om 19.30 uur.

Entreeprijs voor de avond bedraagt € 15,- per persoon.

 

Zwerf op de Werf Zondag 9 september 2018:

Wijnhandel “in de Blauwe Druif” zal voor de tweede maal deelnemen aan zwerf op de werf! De vorig jaar bijzonder gezellige en succesvolle markt krijgt dit jaar weer een vervolg. Een mooie mix van lifestyle, design, kunst, ambacht en natuurlijk Proeven. Wij zullen dan ook niet ontbreken! Kom proeven en genieten op de werf aan de Hatertseweg op zondag 9 september van 13 tot 18 uur.

 

Donnafugata proeverijdiner Dinsdag 11 september 2018:

Met Restaurant Tante Koosje aan de Berg en Dalseweg 359 als gastvrouw en Wijnhandel “in de Blauwe Druif” als gastheer organiseren we op dinsdag 11 september 2018 een Siciliaanse avond met speciale aandacht voor het Siciliaanse wijnhuis Donnafugata.

Speciaal uit Italie overgekomen is Mr. Fabio Genovese van Donnafugata. Donnafugata is een topwijnproducent uit Sicilie. Wijnhandel in de Blauwe Druif is trots verkoper van de wijnen van de Donnafugata wijnen.

Op deze avond geldt een vast menu met vaste bijpassende wijnen. Mr. Genovese zal uitleg geven over zijn wijnen.

Voor deze avond geldt een vaste all/in prijs. Reserveren kan uitsluitend en alleen bij restaurant Tante Koosje (024-3222750 / info@tantekossje.nl). Voor informatie kunt u ook terecht bij Wijnhandel “in de Blauwe Druif”

Na afloop bestaat er de mogelijkheid om flessen te kopen en natuurlijk alle vragen te stellen die u heeft over Donnafugata en haar wijnen.

 

Zaterdag 15 september 2018:

Onze jaarlijkse braderie! In de parkeerhaven van de Steenbokstraat hebben we weer leuke acties en leuke activiteiten voor u als klant. Kom een kijkje nemen!

 

Overzichtsproeverij Zondag 7 oktober 2018 :

Op zondag 7 oktober 2018 is het weer zover!

Op onze jaarlijkse Overzichtsproeverij geven we een inkijkje in een klein gedeelte van ons grote assortiment wijn! Vorig jaar ontkurkte we meer dan tachtig wijnen.

Verschillende wijnen gesorteerd op verschillende thematafels met verschillende wijnlanden uit de oude- en nieuwe wereld. Deze middag is de ideale gelegenheid voor u als klant en ook bijzonder geschikt voor startende en ervaren wijndrinkers om kennis te maken met een gedeelte van ons assortiment. Het team van de Blauwe Druif beantwoordt graag al uw vragen. Tot dan!

 

 Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven door middel van onze nieuwsbrief?.

Klik hier op deze beveiligde link om u in te schrijven