De Wijngenerator:

Op onze website is nu de Wijngenerator beschikbaar!

Wat is het? De Wijngenerator is een handige tool die u kunt gebruiken om al uw culinaire wensen te voorzien van een passend wijnadvies!

Hoe werkt het? We hebben het simpel gehouden!

  1. U vult uw naam en email adres in.
  2. U kunt een keuze maken uit Aperitief, Voorgerecht, Hoofdgerecht, Nagerecht en Kaas.
  3. U vult bij de betreffende gang de naam van het gerecht in eventueel aangevuld met belangrijke ingrediënten (voor de keuze van de wijn).
  4. U geeft per categorie het aantal gewenste flessen door en de gewenste prijscategorie
  5. En… drukt op de knop verzenden

Wij ontvangen uw aanvraag en sturen u z.s.m. een bijpassend wijnadvies toe in de gevraagde prijscategorie. Uiteraard kunt u ons altijd mailen op info@dedruif.nl voor nadere toelichting of vragen. Wij hopen zo veel van onze (digitale) klanten goed te kunnen adviseren!

Wij zetten bij akkoord de bestelling voor u klaar en maken een ophaalafspraak/tijd. Dit bespaart wachttijd en uitzoektijd in de winkel.

Naar de generator

Onze Bierafdeling / Untappd:

Onze bierafdeling telt inmiddels meer dan 700 verschillende speciaalbieren in alle stijlen van over de gehele wereld. De meeste Bierliefhebbers weten het al. Untappd is de juiste tool om je lekkerste bieren uit te zoeken.

Wij zijn continu op jacht om de lekkerste Limited Editions en hoogste Untappd bieren te “scoren”. Onze Beerhunters zijn iedere dag bezig om Untappd bij te werken zodat alles zoveel mogelijk up to date is.

Mocht u in de komende weken tot en met het einde van het jaar op zoek zijn naar bijzondere bieren om van te genieten, kunt u ons helpen door enig “HUIS” werk te doen en de lijst met Untappd samen te stellen. Wij weten namelijk hoe belangrijk hoge Untappd Scores zijn en ook dat de echte beer geek lekker gaat neuzen in onze bierhoek. Mail het lijstje door en wij zetten de gevraagde bieren klaar om opgehaald te worden. Zo grijpt u niet mis en houden wij de doorstroom op orde in onze winkel.

En vergeet niet; Voor het grootste assortiment speciaalbier van Nijmegen met de scherpste prijs moet je bij Wijnhandel “in de Blauwe Druif” zijn!

bier-proeverij

Nieuwe Assortiment API op de Website:

Wij zijn bij de Blauwe Druif trots op ons brede assortiment. Vandaar dat we voor onze wijnen een groot gedeelte van ons wijnassortiment op onze website onder het kopje Assortiment hebben geplaatst.

Een zeer ruim assortiment aan wijn uit verschillende landen en streken met afbeeldingen en een beschrijving van deze wijn. Een geupdate assortiment en op voorraad!

Zo kunt u vanuit de luie stoel uw bestelling bij elkaar zoeken en deze aan ons mailen via info@dedruif.nl

Voor verdere informatie of prijzen verzoeken wij u contact met ons op te nemen. Dat kan uiteraard ook telefonisch.

Bezorgmogelijkheden:

Onze bezorgservice levert uw bestelling af. Vanaf een bedrag € 75,- (excl. Statiegeld) of vanaf 18 flessen bezorgen wij uw bestelling In Nijmegen gratis tot de voordeur. Alles uiteraard in overleg.

Dat geldt ook voor bijvoorbeeld een cadeau dat u bij iemand wilt laten bezorgen. Het werkt heel makkelijk: bel of mail uw bestelling door, dan komen wij het brengen!

Wanneer wij de bestelling niet zelf wegbrengen en gebruik maken van een pakketdienst berekenen wij € 8,50 voor het bezorgen van een pakket tot 10 kilo. Dat geldt binnen Nederland en buiten Nijmegen. Voor tarieven anders dan bovenstaande, wordt u verzocht contact met ons op te nemen voor overleg. Dat geldt bijvoorbeeld ook voor afwijkende levermomenten.