Skip to main content

Onze bierafdeling telt inmiddels meer dan 700 verschillende speciaalbieren in alle stijlen van over de gehele wereld. De meeste Bierliefhebbers weten het al. Untappd is de juiste tool om je lekkerste bieren uit te zoeken.

Wij zijn continu op jacht om de lekkerste Limited Editions en hoogste Untappd bieren te “scoren”. Onze Beerhunters zijn iedere dag bezig om Untappd bij te werken zodat alles zoveel mogelijk up to date is.

Mocht u in de komende weken tot en met het einde van het jaar op zoek zijn naar bijzondere bieren om van te genieten, kunt u ons helpen door enig “HUIS” werk te doen en de lijst met Untappd samen te stellen. Wij weten namelijk hoe belangrijk hoge Untappd Scores zijn en ook dat de echte beer geek lekker gaat neuzen in onze bierhoek. Mail het lijstje door en wij zetten de gevraagde bieren klaar om opgehaald te worden. Zo grijpt u niet mis en houden wij de doorstroom op orde in onze winkel.

En vergeet niet; Voor het grootste assortiment speciaalbier van Nijmegen met de scherpste prijs moet je bij Wijnhandel “in de Blauwe Druif” zijn!

bier-proeverij