Skip to main content
Bliksem Hands and Head not Found BA

Bliksem Hands and Head not Found BA

Bourbon barrel aged Imperial Stout 15%  

Een Stout Avontuur met Amerikaanse Roots

Stel je voor: een avontuur dat begint in Nederland en reikt tot aan de Amerikaanse horizon. In een unieke samenwerking met de Amerikaanse brouwerij Adroit Theory, presenteert Craftbrouwer Bliksem met trots "Hands and Head not Found BA." Deze stout neemt je mee op een smaakvolle reis die de grenzen van smaak en creativiteit overschrijdt.

Met de geest van samenwerking en uitwisseling tussen twee brouwerijen, is "Hands and Head not Found" ontstaan. Een vette bourbon barrel aged Imperial Stout, die 10 maanden heeft gerijpt op bourbon vaten (Austin Nichols Barrels) in de barrel room van Bliksem. Dit is meer dan alleen bier; het is een ontmoeting van tradities, smaken en passies die samenkomen in elke slok.

Het bier, dik en majestueus, draagt de vruchten van zijn lange rijping met trots. Als een oude reiziger die terugkeert met verhalen van verre landen, vertelt dit bier een verhaal van vakkundig vakmanschap en gedurfde experimenten. En zoals altijd draagt het kunstwerk van Toderico, als visuele metgezel, bij aan de betoverende ervaring.

 Een Rijk Palet van Diepte en Karakter

Laat je smaakpapillen zich verheugen, want "Hands and Head not Found BA" is een uitnodiging om jezelf onder te dompelen in een wereld van smaakrijkdom. Deze stout, met een krachtige 15% ABV, opent een deur naar een diepgaande reeks smaakprofielen.

De invloed van de bourbon barrels is onmiskenbaar, met lagen van vanille, karamel en subtiele houttonen die zich vermengen met het donkere en rijke karakter van een Imperial Stout. Met elke slok ontvouwt zich een symfonie van smaken die evolueert en zich ontwikkelt op je tong. Het is als een ontdekkingsreis door een smaaklandschap dat zowel bekend als verrassend nieuw is.

"Hands and Head not Found BA" is niet alleen een bier; het is een reis, een ervaring en een viering van het ambachtelijke brouwen. Dus laat je smaakzintuigen ontwaken en geniet van dit stout avontuur dat je meeneemt van Nederland naar de Amerikaanse ziel en weer terug. Proost op samenwerking, passie en de ongekende smaakreis die dit bier biedt! 🍻

Specificaties
 • Land
  Nederland
  Nederland
 • Alcohol
  15
 • Volume
  0.33
 • Allergenen ei
  Nee
 • Allergenen melk
  Nee
 • Allergenen sulfieten
  Nee
 • Biologisch
  Nee
 • Type sluiting
  LIPJE
 • Verpakking hoeveelheid
  12