Skip to main content
Moersleutel 8 yr anniversary Mars

Moersleutel 8 yr anniversary Mars

Candybar Stout 11%  

Om ons 8-jarig bestaan te vieren, lanceerden we onszelf weer eens de kosmos in, dit keer geïnspireerd door Mars. Niet de planeet deze keer, maar een chocoladereep die ons allen dierbaar is, getransformeerd op een manier die typisch Moersleutel is: eigenwijs en innovatief. We doken in de wereld van geroosterde en karamelmouten, die we niet één, niet twee, maar driemaal hebben gemaischt om een diepte van complexiteit en een luxueus vol mondgevoel te creëren. Dit stout avontuur combineert de rijkdom van verschillende cacaobonen met de zoetheid van hazelnootpraliné en emmers vol gouden siroop, resulterend in iets werkelijk unieks.

Met deze Mars Candybar Stout hebben we een bier gecreëerd dat zowel een eerbetoon is aan onze reis als aan de onbegrensde verbeeldingskracht die het brouwen met zich meebrengt. Dit bier is een toast op het onbekende, op de eindeloze mogelijkheden die zich ver voorbij de sterren uitstrekken. Dus, terwijl we samen ons jubileum vieren, laten we het glas heffen op de toekomst, op avontuur, en natuurlijk, op nog meer buitengewoon smaakvolle brouwsels. Proost op ons, op jullie, en op alles wat nog moet komen!

Bij de eerste slok van de Mars Candybar Stout wordt je meegevoerd op een ongekende smaakreis. Dit bier, met een krachtig alcoholpercentage van 11%, is de definitie van decadentie. Het rijke, geroosterde karakter van de mout vormt de basis, diep en uitnodigend, waarna de complexiteit zich verder onthult met elke slok. De zorgvuldig geselecteerde cacaobonen voegen een gelaagde chocoladesmaak toe, die perfect samengaat met de notige zoetheid van hazelnootpraliné.

Maar het stopt niet bij chocolade en noten. De toevoeging van emmers vol gouden siroop brengt een onweerstaanbare karamelzoetheid, die het bier een bijna dessertachtige kwaliteit geeft. En net als je denkt dat je alle nuances hebt geproefd, komt er een subtiele hint van vanille tevoorschijn, die het geheel afrondt met een vleugje kosmische wijsheid.

De Mars Candybar Stout is niet zomaar een bier; het is een ervaring, een viering van smaak die rijk, vol en onvergetelijk is. Elk glas is een herinnering aan het plezier van het ontdekken van nieuwe smaken, en een bewijs van onze passie voor het creëren van iets werkelijk speciaals. Terwijl we samen proosten op acht jaar Moersleutel, laten we ons inspireren door de eindeloze mogelijkheden die de toekomst biedt. Proost op avontuur, op innovatie, en op de onvergetelijke momenten die we samen delen.

Specificaties
 • Land
  Nederland
  Nederland
 • Alcohol
  11
 • Volume
  0.44
 • Allergenen ei
  Nee
 • Allergenen melk
  Nee
 • Allergenen sulfieten
  Nee
 • Biologisch
  Nee
 • Type sluiting
  LIPJE
 • Verpakking hoeveelheid
  12