Skip to main content
Moersleutel CYPMT Fietsenreparatiesetje

Moersleutel CYPMT Fietsenreparatiesetje

CYPMT...FIETSREPARATIESETJE | QUADRUPLE NEIPA 11%  

Een Fietsavontuur in een Glas

Stel je dit voor: de zon hangt laag aan de hemel, een zacht briesje ritselt door de bomen en het geluid van fietswielen die langs een schilderachtig pad draaien. Nu, stel je voor dat je dat gevoel, die vrijheid en dat avontuur, kunt vangen in een glas bier. Wel, dat is precies wat de ambachtelijke brouwers van Moersleutel hebben gedaan met hun creatie, "Could You Pass Me The Fietsreparatiesetje" Quadruple NEIPA.

Dit brouwsel is meer dan alleen een drankje - het is een uitnodiging om een smaakvolle reis te maken. De naam zelf, een speelse knipoog naar de Nederlandse fietscultuur, hint naar de sensatie die wacht. Als je een fles opent, ben je niet alleen van plan om een biertje te nippen; je staat op het punt om een vleugje van de open weg te ervaren, de wind in je haar en de opwinding van een fietsavontuur.

Een Symfonie van Tropische Genoegens

Met een indrukwekkende ABV van 11% is "Could You Pass Me The Fietsreparatiesetje" Quadruple NEIPA een gedurfde en troebele mix die niet terughoudt op smaak. Dit brouwsel brengt de magie van twee hopsoorten samen om een smaaksensatie te creëren die net zo glad is als een ontspannen fietstocht.

Idaho-7 hoppen maken hun aanwezigheid kenbaar in het whirlpool-proces, en infuseren het bier met een rijke diepte en complexiteit. Maar de echte blikvanger is de 2022 Pink Boots Blend, die op het toneel verschijnt tijdens het dry-hoppen. Deze blend is als een uitbarsting van zonneschijn in vloeibare vorm, met tropische fruitsmaken die over je smaakpapillen dansen. Stel je sappige ananassen, rijpe mango's en weelderige passievruchten voor, allemaal samengevoegd in een harmonieuze smaaksymfonie.

Maar het draait niet alleen om het fruit - florale tonen voegen een elegante toets toe, alsof je door een bloeiende tuin fietst. En ondanks het robuuste ABV behoudt het bier een fluweelzachte karakter dat je uitnodigt om van elke slok te genieten.

Dus pak je gereedschap - of gewoon een flesopener - en maak je klaar om de rit te omarmen. Of je nu een bierkenner bent of een casual drinker, "Could You Pass Me The Fietsreparatiesetje" Quadruple NEIPA belooft een avontuur voor je smaakpapillen. Onthoud alleen om het te genieten bij de aanbevolen temperatuur van 8°C om ten volle van het smaakspectrum te kunnen genieten. Dus hier is een toost op Moersleutel voor het creëren van een brouwsel dat net zo opwindend is als een fietstocht door onbekend terrein. Proost! 🍻

Specificaties
 • Land
  Nederland
  Nederland
 • Alcohol
  11
 • Volume
  0.44
 • Allergenen ei
  Nee
 • Allergenen melk
  Nee
 • Allergenen sulfieten
  Nee
 • Biologisch
  Nee
 • Type sluiting
  LIPJE
 • Verpakking hoeveelheid
  24